Cégünkről

Bemutatkozás

Az Épszerk-Pannónia Invest Építőipari Vállalat 1989-ben alakult, s azóta is folyamatosan jelen van a hazai építőipari piacon. Cégünk száz százalékban magyar tulajdonú építőipari vállalat, mely szakmai sikereit elsősorban magas színvonalú műszaki felkészültségének, innovatív beruházási tevékenységének, jól működő vállalat irányítási rendszerének és megbízható alvállalkozói illetve beszállítói partnerhálózatának köszönheti.

Vállalatunk az eltelt 27 év alatt az építőipari kivitelezés szinte valamennyi területén tevékenykedett, hozzájárulva nemcsak Budapest, hanem az ország egyéb nagyvárosainak meghatározó arculatához. Ezen idő alatt természetesen nemcsak lakóépületeket, irodaházakat, bankszékházakat, szállodákat, bevásárló központokat, multiplex mozikat, sport és kulturális létesítményeket építettünk, hanem magas szakmai felkészültséget igénylő egyéb ipari létesítményeket, műtárgyakat is, úgymint szennyvíztisztítókat, csarnoképületeket, erőműveket, gyárépületeket. Cégünk stabil pénzügyi helyzete lehetővé tette, hogy az építőipar más szegmenseiben is megvessük lábunkat. Saját érdekeltségi körünkbe vontunk olyan kiemelt beszállítói tevékenységeket, mint például a betonacél vágás és hajlítás. Leányvállalatunk révén számos épületet kiviteleztünk fővállalkozóként saját beruházás keretében, illetve a piacon elnyert munkák tekintetében is. Mindezeken túl pedig nemcsak belföldön, hanem külföldi cégeinken keresztül Romániában, Franciaországban és Ausztriában is végeztünk szerkezetépítési tevékenységet.

A külföldi, valamint a megemelkedett belföldi megrendelői igények maradéktalan kielégítése céljából cégünk folyamatosan fejlesztette építési technológiánkat, zsalueszközeinket, eszközállományunkat, humán erőforrásainkat és belső minőségbiztosítási rendszerünket. Társaságunk 1996 óta rendelkezik minőségbiztosítási rendszerrel, jelenleg MSZ EN ISO 9001:2009, MSZ EN ISO 14001:2005 illetve MSZ 28001:2008 tanúsítvánnyal.


Cégünk stratégiája

A jövőben is meg kívánjuk őrizni mindazokat a piaci pozíciókat, melyekkel cégünk jelenleg rendelkezik. Célunk továbbá, hogy ezen túlmenően erősítsük pénzügyi stabilitásunkat és megteremtsük a saját fejlesztéseinkhez szükséges pénzügyi alapokat. Mindezek szellemében építettük és építjük többek között az irodaházakat, például a Green House irodaházat, a Váci Greens irodaházat, a Graphisoft Park irodaépületeit, a Szent Ilona Pincészetet Somlóvásárhelyen, a Figula Pincészetet Balatonfüreden, a Dandár vagy a Fillér utcai lakóházakat, a Mercedes Gyár présüzemét Kecskeméten, a Gönyűn létesült Gázmotoros erőművet, a Metro 4 állomásainak szerkezeteit, valamint olyan kulturális létesítményeket, mint a pécsi Kodály Központ, a Zsolnay–negyed rekonstrukciós munkái vagy a Piarista Központ átépítése. Külföldön megvalósított projektjeink közé tartozik egy kórházépület Castres-ban, Franciaországban, egy bevásárlóközpont építése Romániában, valamint az OASE 22 lakóépület Bécsben.

Ezen kívül a hazai építőipar új piaci szegmenseiben is meghatározó szerepet kívánunk betölteni, úgymint luxus és villa jellegű épületek kulcsrakész kivitelezése, régi épületek felújítása és áttervezése, valamint speciális, ipari épületek generál kivitelezése különböző ipari szolgáltatók számára. Vállalatunk a magyarországi és az Európai Uniós építőipari piacokon túl célul tűzte ki, hogy a balkáni térség országaiban – elsősorban Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban, és Macedóniában - is végezzen építőipari tevékenységet.

Mindezeken túl nagy hangsúlyt fektetünk továbbra is mind eszközállományunk korszerűsítésére, valamint humán erőforrásaink képzésére, a megfelelően motivált és hosszútávra elkötelezett munkaerő állomány megőrzésének érdekében.


Minőség és környezetpolitikánk:

A minőségi és környezetközpontú munkát képzett, gyakorlott szakembereink, a saját tulajdonunkban lévő zsalurendszer és a korszerű betontechnológia, valamint modern gépparkunk teszi lehetővé.Működésünket az alábbi szempontok határozzák meg:

  1. Munkáinkat megbízhatóan, méretpontosan és a határidők betartásával végezzük Megrendelőnk elvárásaival összhangban.

  2. A munkák szervezetsége a jó munkahelyi rend és a környezetközpontú szemlélet bizalmat ébreszt megrendelőinkben.

  3. Beszállítóinktól minőségi és környezetbarát munkát várunk el és követelünk meg.

  4. Minden elkészült munkánk egyben referenciaként is szolgál a következő munkáinkhoz.

  5. Nyitottak vagyunk új technológiák elsajátítására; törekszünk a meglévő gépparkunk korszerűen, környezetbarát tartására, a piaci elvárásokhoz való alkalmazkodásra.

Az Épszerk-Pannónia Invest Építőipari Kft. vezetése és dolgozói elkötelezettek a környezetvédelem iránt, a legmagasabb színvonalú munkavégzésre, ezzel is biztosítva megrendelőink igényeinek maximális kielégítését.Annak az érdekében, hogy kiváló minőségű és környezettudatos munkát tudjuk végezni, egy, az MSZ EN ISO 9001:2009, valamint az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványt kielégítő formális minőség- és környezetközpontú irányítási rendszert vezettünk be. E rendszer is segíti teljesítményünk folyamatos javulását.Olyan lépéseket teszünk, amelyek garantálják környezetünk védelmét és azt, hogy munkafolyamataink veszélytelenek legyenek a környezetre.Kialakítottuk, beiktattuk, és folyamatosan fejlesztjük a szabványnak megfelelő minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerünket, biztosítva ezzel teljesítményünk színvonalának folyamatos emelkedését. Ennek keretein belül figyelemmel kísérjük vevőink megelégedettségét, melynek növelésére folyamatosan törekszünk. Fejlődésünk érdekében rendszeresen kijelölünk minőség- és környezetcélokat, melyek teljesítését figyelemmel kísérjük, átvizsgáljuk.