Tevékenységünk

TEVÉKENYSÉGÜNK


Szerkezetépítés

Társaságunk egyik fő tevékenységét a monolit vasbeton szerkezetépítési munkák kivitelezése teszi ki. Az alapítás óta eltelt időszak alatt társaságunk az ország egyik legnagyobb szerkezetépítési kapacitását felvonultató vállalata lett. Cégünk a hagyományos épületek elkészítése mellett a legigényesebb ipari épületek, műtárgyak és látszóbeton felületek kivitelezését végzi el eredményesen.
Cégünk ars poétikája a minőségi munkavégzés, a kivitelezési határidők betartása és a megrendelői igényeknek való maximális megfelelés.


Látszóbeton

A látszóbetonok kivitelezése a monolit vasbeton szerkezetépítés egyik legnagyobb kihívása. Végleges megjelenésű betonfelületek készítése csak gondos, minden részletre kiterjedő tervezés és kifogástalan kivitelezés mellett valósulhat meg. Cégünk referenciái között számos ilyen szerkezet épült meg a megrendelők megelégedésére az ország határain belül és kívül egyaránt.


Generál kivitelezés

Társaságunk saját tapasztalataira építve létrehozta önálló generál kivitelező egységét azzal a céllal, hogy a hazai generálkivitelezői piac stabil szereplőjévé váljon. Cégünk a saját beruházásban megvalósuló saját irodaház és társasházak mellett minden igényt kielégítő luxusházakat, bankszékházakat, villajellegű és műemlékvédelem alatt álló épületeket illetve elektromos szolgáltató kapcsolóépületét is kivitelezte kulcsrakész állapotra.


Betonacél előregyártás

Társaságunk felismerve a betonacél előregyártás területén fennálló kapacitáshiányt, létrehozta saját betonacél vágó és hajlító üzemét. E fejlesztés eredményeként 2004-ben került üzembe helyezésre az évi 20.000 tonna kapacitású, automatizált gyártósorunk. Az üzem termelékenysége lehetővé teszi, hogy a felesleges kapacitás külső piacon értékesítésre kerüljön. A betonacél előregyártáshoz kapcsolódóan foglalkozunk cölöp és résarmatúra gyártásával is. 2007 során a legkorszerűbb MEP gépekkel történt fejlesztés az üzem kapacitását évi 40.000 tonnára bővítette.