Ilyen volt az ÉPI nyárindító, borkóstolóval egybekötött vacsorája.

A nyári szabadságolások előtt került megrendezésre egy borkostolóval egybekötött vacsora, amelyen az ÉPI műszaki kollégái vettek részt. Az eseményt a Római parton lévő Csónakház Mulatóban tartottuk meg, amit a Duna magas vízállása sem moshatott el.
Babály László ügyvezető igazgató köszöntő beszédében bemutatta a cégünkhöz közelmúltban csatlakozó új kollégákat, vázolta a cég jelenlegi helyzetét és beszélt a jövőbeli tervekről.

A borkóstolóhoz a 6 tételből álló válogatást a St. Andrea Szőlőbirtok és Pincészet szolgáltatta. A kiválóan felkészült sommelier (Varga Péter) beszélt a birtokról, és részletekbe menően mutatta be a borokat, ezt követően pedig nekiláttunk a finom fogásoknak. Az est végére kiváló hangulat kerekedett, a résztvevő kollégák - kilépve a munkanapok formalitásából – gondtalanul szórakoztak a hajnalig tartó összejövetelen. Aki nem hiszi, járjon utána!

Örülünk, hogy együtt lehettünk!
Találkozunk a következő céges rendezvényünkön!

 

ÉPI - Tudás, Tapasztalat, Minőség


Fotók: Dernovics Tamás - Magyar Építők