Szerkezetépítés

Társaságunk megalapítása óta folyamatosan jelen van a hazai monolit vasbeton szerkezetépítési piacon, köszönhetően a megrendelői igények maradéktalan kielégítésének, az innovatív beruházási tevékenységünknek és a megbízható, állandó, szakképzett munkaerő alkalmazásának. Cégünk folyamatosan fejlődik a piaci és gazdasági környezet teremtette feltételek között. 
Társaságunk tevékenységét nagyrészt monolit vasbeton szerkezetépítési munkák kivitelezése teszi ki. A közel 35 év alatt az ország egyik legnagyobb szerkezetépítési kapacitását felvonultató Cége lett. Jelenleg 6 szerkezetépítő építésvezetőséggel rendelkezünk. 
Eddigi eredményeinket a magasan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező műszaki állományunknak és a folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetjük. A jól szervezett irányítás, a megújuló zsalueszköz parkunk teszi lehetővé, hogy munkáinkat I. osztályú minőségben, rövid átfutási idővel, magas műszaki színvonalon, a határidők betartása mellett végezzük, Megrendelőink legnagyobb megelégedésére.