Online fordulat – megújult a weboldalunk

Örömmel jelentjük be, hogy hosszú és gondos tervezés után elérhető az ÉPI új webes felülete. Az új weboldal számos információt kínál az ÉPI termékeiről, szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Bízunk benne, hogy mindenkinek hasznos és kellemes időtöltést nyújt ez az új és korszerű platform.Az új weboldal nem csupán egy új kezdetet jelent a cégünk számára, hanem egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi az ügyfeleink és partnereink számára, hogy még könnyebben férjenek hozzá a vállalat termékeihez (Előregyártott vasbeton termékek, Acélipari termékek, Feldolgozott betonacél termékek) és szolgáltatásaihoz (Szerkezetépítés, Generálkivitelezés).
Természetesen első kézből tájékozódhat aktuális híreinkről, áttekintheti referenciáinkat, vagy álláskeresőként lehetősége van nyitott pozícióink megtekintésére is.

Az oldal hosszú tervezés és fejlesztés eredményeként jött létre. A modern és felhasználóbarát felület egyszerű kezelést biztosít, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára fontos információkat.
A weboldalunk fejlesztésében közreműködött a Groteszk Kreatív Társulat. Áldozatkész munkájukat ezúton is köszönjük!

Ha bármilyen kérdése vagy visszajelzése van a weboldal működésével, használatával kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, örömmel vesszük javaslatát.

Kellemes böngészést kívánunk!
 

ÉPI - Tudás, Tapasztalat, Minőség